Inloggen Contact

De Brinkhoeve

Voor een astronomisch uitzicht

Korting voor Waddenwandelaars

Bekijk hier de print- en downloadbare versie

Mini camping en theeschenkerij de Brinkhoeve is gevestigd in Wier. U kunt prachtig wandelen in de mooie tuin rondom de boerderij, maar natuurlijk ook in de omgeving op het netwerk van Waddenwandelen. Zo vindt u twee dagwandelingen in de omgeving: Friesland Buitendijks en Van planetarium tot fibula. Op boekingen via Waddenwandelen geldt een korting van 5% op één overnachting en 10% bij meerdere nachten.

Ook Wier zelf is het wandelen waard. Dit pittoreske dorpje in Noordwest-Fryslân staat bekend om het astronomisch uurwerk op de kerktoren. De camping is rustig gelegen, zeer beschut en biedt uitzicht op deze kerktoren. Er zijn twee stacaravans en een blokhut in de boomgaard die verhuurd wordt.

Voor een hapje en een drankje kunt u terecht in onze theeschenkerij. Er is een buitenterras (met kleine kaart) en binnenterras (met open haard). Een aanrader is het gebak uit eigen oven. Net als het ontbijt dat wij bij uw accommodatie bezorgen.

Wij ontvangen u graag voor een verblijf op onze camping of voor een heerlijk bakje koffie/thee, met zelfgemaakt gebak, in onze theeschenkerij. De camping is open van 1 april t/m 15 oktober. Voor de openingstijden van de theeschenkerij graag even bellen.

Contactgegevens

Tsjerkepaed 28 (ingang Gernierswei 19)
9043 VN Wier
0518-462287
info@debrinkhoeve.com
www.debrinkhoeve.com